fredag 19. oktober 2007

Hei igjen.

Nå har det gått noen dager, så jeg får prøve meg på litt blogging igjen. Bloggelang virker som en spennende verden å bevege seg i. Men jeg har mye å lære så dere får unnskylde hvis det blir en del feil til å begynne med.
I sommer var datteren til ei god venninne på ferie til Amerika. Og da vanket det presanger da hun kom tilbake. Jeg fikk bl.a. et par pakker med charms. Hver charms består av ei pakke med 40 forskjellige moda stoffer på 5 x 5 inch. Og endelig denne uka har det blitt en løper av den ene pakka.
Jeg stjal ideen fra bloggen til Snippets of a Quilter. Og her er resultatet.Jeg har også strikket ferdig en genser til ei lita fadderjente. Håper Trine-Lise vil like den.Har også endelig gjort ferdig første pakka fra Jordbærstedets Stitching klubb. Jeg valgte å lage pute av mitt stitcheri.

5 kommentarer:

bibbi sa...

Hei Vigdis, kjempemorro at du har startet egen blogg. Jeg er ivrig leser av mange blogger men har ikke turt å starte egen!!

Morro å se hvor mye fint du gjør.

Laila sa...

Dyktig. Løperen og puta ble kjempe fine. skulle bare mangle om ikke Trine Lise vil ha genseren. Hun kommer til å bli kjempe kry.

Chookyblue sa...

Welcome to blogland hope you enjoy your time in blogland.........it is amazing......I am sorry i don't understand what you have written but your work is beautiful........I will be back.....

Guðrún sa...

Velkommen til blogland. Jeg synes din löper er kæmpe flot.

QuiltingFitzy sa...

I love your work, welcome to blogging!