mandag 11. februar 2008

Tulipaner gjør en glad :-)

Jeg vet nesten ingenting som har så glade farger som en bukett tulipaner. De gjør meg i godt humør og forteller at det tross alt går mot vår.


Desember teppet fra Jordbærstedets stitcheri klubb er ferdig. Jeg valgte å gjøre et lite veggteppe, og nå er det lagt bort til neste jul.


Men før jeg kom så langt at jeg fikk lagt det i skapet måtte jeg bare ta et bilde til av det. Jeg hadde det liggende på et bord, og plutselig fikk jeg se at sønnen i huset hadde lagt fra seg sine telefoner på det. Hadde ikke ment teksten så bokstavelig, sjøl om det står: vi RINGER julen inn.


Har også funnet fram 12 ufo blokker. Det skulle egentlig bli et stort teppe, men midt i prosjektet byttet jeg symaskin, og da ble plutselig ikke blokkene like store lengre. Derfor blir det et mindre teppe, en duk og grytekluter.
Gjett hvor jeg skal ha det, jo på setra.


Men en bukett tulipaner gjør ingen vår. Men så er vi jo bare midt i februar. Og gamle værtegn sier at 2 februar var vi midt i snøen. Håper nesten det ikke stemmer i år, for som dere ser så når snøen opp på vinduene allerede.

2 kommentarer:

Laila sa...

Så koselig med tulipaner.Juleengelen din ble flott, med og uten ringe lyd :-)
De nye tingene til setera må du vise bilde av når de er på sin rette plass. De ble kjempe fine.

Lovise sa...

Det er noe eget med tulipaner ja. Til og med lyden av dem er herlig!!