tirsdag 30. september 2008

Siste September!


Laila og jeg hadde ett felles mål i september. Det var å få ferdig dette teppet, og nå på kvelden siste september har jeg lagt siste hånd på verket. Tror Laila er ferdig med sitt også.

Høsten er fargerik og fin. Håper det blir leeenge til snøen kommer.

Vi har hatt ubuden gjest i hønseflokken. En elghund på jakt, droppet elgen og jaktet på høner istedet. Vi mistet ei høne og hanen Kurt ble skadet. Han er ikke videre stolt av hale fjærene sine nå.
Og her ser dere ei høne som søkte tilflukt opp i et tre.

Lørdag var jeg på loppemarked og jeg kjøpte denne symaskina. Det er nok ei gamml leke symaskin. Det går nok ikke an å bruke undertråd, ellers er den som ei ordentlig maskin.
Den er innmari søt, og det står USSR foran på den.

Her ser dere hvor stor den er. Er det noen som har noe lignende eller vet omtrent hvor gammel den er så send meg noen ord. Skulle vært moro å visst litt mer om den.
Ha det bra så lenge. Vi "prates" i oktober :)

4 kommentarer:

Laila sa...

Hei. Ja rakk å få ferdig teppet jeg også. Enda 20 min før oktober.... god tid. ;-) Stakkars Kurt og damene hans, Fy for en jakthund... :-(
Har enda vont av symaskina di...Misunner deg den...Egentlig. ;-)

Anonym sa...

Å så nusselig symaskin.Stakkars Kurt da!!Det er full rulle i Trysil skjønner jeg!!Koselig teppe, herlig følelse og få noe ferdig;-) Lurt med frister. Digger å lese bloggen din, den er så fin!! Ha en fin dag, klem fra Tone;-)

Tingelingeling sa...

Hei!
Jeg vil gjerne legge igjen en liten kommentar. Er enig i at det hyggelig.

Og det er ikke lett å bli offer for jakta! :-(

Symaskina var såå søt. Jeg har sett en slik før, men kan ikke huske hvor..
Gratulerer med ferdig teppe!
Ha en riktig god helg!

Anonym sa...

hei hei!
Stakkar, der fikk stoltheten til Kurt seg en smell.Håper det går bra med han.Hvis du vil bli kvitt sy-maskinen, så bare gi meg et hint. Stilig
Irene