søndag 8. mai 2011

Vennskapsstjerner :)

Så var det tid for årets blokkbytte. I år har vi sydd stjerner. Alle fikk tilsendt stoff til midten, så skulle det være svart bakgrunn og stjernespisser i mange farger.

Her er mitt ferdige produkt. Det ble løper i år også. Kan virke som jeg har en forkjærlighet for det ;)

Og her er årets resultater av blokkbyttet. Det ble masse fint, og mye forskjellig. Pledd, løpere, festremse, duker og tepper.Vi hadde en trivelig kveld der vi møttes og sammenlignet det vi hadde gjort. Så nå gleder vi oss til neste år. Lurer på hva utfordringa blir da ? :)

5 kommentarer:

Laila sa...

Hei .
Liker løperene dine jeg :-)
Kjempe gøy med slikt blokk bytte- gleder meg til neste års utfordring...
Glemte du ikke en??

Vigdis sa...

Du har helt rett, Laila. Men jeg glemte ikke en, jeg rotet det til da jeg lagde kollasje. Nå skal det være rettet opp, og alle er med :-D

Randi T sa...

Ja takk for en trivelig kveld. Og så forskjellige prosjektene blir! Gleder meg til neste år je og:)

Laila L S sa...

Takk for titten. Så mye fint dere har laget. Skjønner godt at du lager løpere, det liker jeg også. Så forresten fint bilde av deg og løperen din hos min navnesøster - Jacobs quilt.
Jeg har knapt tatt i symaskin og stoffer i vinter. Hadde så mange planer men en slitsom periode på jobben har gjort at jeg ikke har hatt hverken tid eller energi. Nå håper jeg å få bedre tid, men må visst bruke noe av den i hagen så vi får se hva det blir til...

Mona sa...

synes løpere er flott jeg. Lekkert med knallfarger mot det sorte!