mandag 31. oktober 2011

Det var såvidt :))

Det var såvidt jeg rakk å blogge i oktober. Tiden flyr og jeg suser med :) Har fått (kjøpt) strikkebok fra Hobbyklubben. Den heter Strikkelyst. Falt for en elgpute, og den mangler bare ordentlig innerpute og kant rundt. Kommer nytt bilde når den er helt ferdig.
Og ikke skjønner jeg hvorfor alle bildene mine denne gang er feil vei. Jeg har snudd alle riktig på datamaskina, men likevel la de seg feil her :(

Har fått med meg at det er veldig IN med løse krager i høst. Har en under produksjon. Strikker i en kjempemykt garn som heter Chiri, det er alpakka og silke. Har ikke mønster, bare plukket litt her og der på div blogger. Håper den blir passe til å ha 2 ganger rundt halsen.

Og til og med jeg har fått ferdig 2 løpere denne måneden. Det er av stoffpakker fra Lappemor på Tynset. Det abonnementet går fram til desember, Laila og jeg deler hver pakke og utfordringa er å sy noe av stoffene. Og selv om stoffene er like blir de ferdig produktene vidt forskjellige.
Denne er fra september pakka..................

Og denne er fra Oktober pakka. Så nå venter vi bare på november :)


2 kommentarer:

Anne Heidi sa...

Så mye fint da! Flotte løpere du har sydd- blir litt andre julestoffer i novemberpakka- bare å glede seg!

Mitt lille roterom sa...

Måtte bare fortelle deg at jeg har fåt meg samme boka - og har ment å lage den elgputa til eldstemann's bursdag i mars ;)
Og den kragen ser flott ut. Mener meg ivei i morgen å kjøpe inn litt trivelig garn, selv om jeg har en stor kurv full av restegarn....men en vakker dag......
Flink med stoffer er du også :D
God helg!